Bestuur

Voorzitter: Joop Slootsloot

Halverwege 2006 heb ik kennisgemaakt met de Zonnebloem en mee mogen werken aan de oprichting van afdeling “De Noordrand”, waar ik nu nog steeds deel van uitmaak. Belangstelling en betrokkenheid strekken zich al snel verder uit naar de 6 andere Veldhovense afdelingen om onderlinge contacten en samenwerking te bevorderen.

Bestuurslid bezoekwerk:van overbeek
Ton van Overbeek

Sinds enkele jaren ben ik betrokken bij de Zonnebloem als bestuurslid van regio de Kempen en heb ik het fusieproces van de afdelingen van de zonnebloem in Veldhoven tot Zonnebloem Veldhoven begeleid.
Binnen deze nieuwe afdeli ng blijf ik actief als bestuurslid Bezoekwerk. In deze functie zal ik mij gaan inzetten voor de huisbezoeken aan onze gasten.

Secretaris: Ine Boogerdboogerd

Mijn naam is Ine Boogerd. Sinds 1978 woon ik in Veldhoven. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 1 kleinkind.
Na mijn opleiding tot chemisch analist ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de chemie en daarna als administratief medewerkster bij o.a. de Zuidzorg. Altijd al ben ik actief met vrijwilligerswerk in veel gebieden en nu ga ik mij inzetten voor de Zonnebloem Veldhoven. Ik vind het prettig te werken met mensen voor mensen.

 Penningmeester: Karel van Hakvan hak

Na een werkzaam leven van 45 jaar ben ik dit jaar met pensioen gegaan. Dat levert wekelijks 36 uur op om iets anders te gaan doen, waaronder vrijwilligerswerk. Mijn eerste daadwerkelijke kennismaking met De Zonnebloem was twee jaar geleden, het was een positieve ervaring. De Zonnebloem is voor mij een organisatie waar de gasten het naar hun zin moeten hebben. Ik ga proberen dat ook financieel in goede banen te leiden.

Bestuurslid Activiteiten:
Gerrit van Doorn va Doorn

Gerrit is mijn naam, woonachtig in Zeelst. Sinds kort ben ik gestopt met werken in de informatievoorziening (ICT) om meer te gaan genieten van onze 3 kinderen en 6 kleinkinderen. Tevens vul ik deze tijd graag in met sportieve activiteiten en vrijwilligerswerk om zodoende een bijdrage te leveren aan het zo aangenaam mogelijk maken van ons en andermans leven in deze hectische maatschappij. Mijn lijfspreuk is: Geniet van het leven, je bent er maar even!

Marketing & Communicatie: VACATURE

 760 total views,  1 views today